Üdvözöljük, lépjen be vagy regisztráljon egy fiókot!

Íjász Center

0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Jogi nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Szerzöi jogokkal kapcsolatos állásfoglalás

A jelen honlap tartalma, beleértve, de nem korlátozva a honlap szövegére, a képekre és ezek elrendezésére, szerzöi jogvédelem alatt áll, és az Íjász Center Bt. tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

Az Íjász Center Bt. engedélyezi a jelen tartalom másolását és megjelenítését, de kizárólag csak saját vagy tájékoztatatást szolgáló használatra, a kereskedelmi célú felhasználás nem engedélyezett. A jelen tartalmat azonban tilos bármilyen hálózati számítógépre átmásolni vagy feltenni, illetve bármilyen médiumban közvetíteni. Minden esetleges másolatnak tartalmaznia kell a jelen szerzöi jogi közleményt. A tartalomból korlátozott hosszúságú szöveg idézése engedélyezett, amennyiben az Íjász Center Bt., mint forrás feltöntetése megtörténik, de tilos a tartalom bármely részét másolni vagy harmadik fél számára továbbadni kereskedelmi céllal az Íjász Center Bt. elözetes írásos engedélye nélkül. A tartalom változtatása tilos.

Védjegyek

Az cég logo az Íjász Center Bt. bejegyzett védjegye. Minden más védjegy más cégek tulajdonában van.

Tartalom

AZ Íjász Center Bt. NEM VÁLLALT ÉS NEM IS VÁLLAL SEMMILYEN, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR VÉLELMEZETT GARANCIÁT A JELEN HONLAP TARTALMÁT ILLETöEN; ÉS SEMMILYEN VÉLELMEZETT PIACKÉPESSÉGRE, JOGCÍMRE, JOGSÉRTÉS ELKERÜLÉSÉRE, CÉLNAK MEGFELELöSÉGRE VONATKOZÓ GARANCIÁT NEM ISMER EL. AZ Íjász Center Bt.-T NEM TERHELI FELELöSSÉG A JELEN HONLAPHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSBöL VAGY TARTALMÁNAK HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ SEMMILYEN KÁRÉRT, VESZTESÉGÉRT VAGY KÖVETELÉSÉRT, AZOK JOGOSSÁGÁTÓL FÜGGETLENÜL. AZ Íjász Center Bt.-t SEMMILYEN ESETBEN NEM TERHELI SEMMILYEN SPECIÁLIS, KÖZVETETT, BÜNTETÉS JELLEGö VAGY AZ ELSZENVEDETT KÁROKBÓL EREDö, ILLETVE EGYÉB JELLEGö KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG, BELEÉRTVE, DE NEM KORLÁTOZVA A HASZNÁLAT, AZ ADATOK VAGY A NYERESÉG ELVESZTÉSÉT, TEKINTET NÉLKÜL AZ ELJÁRÁSI FORMÁRA, BELEÉRTVE DE NEM KORLÁTOZVA A SZERZöDÉSRE, A HANYAGSÁGRA VAGY MÁS JOGELLENES CSELEKEDETRE, AMELY A TARTALOM HASZNÁLATA, MÁSOLÁSA VAGY MEGJELENÍTÉSE KAPCSÁN MERÜL FEL.

Az Íjász Center Bt. tudomása szerint a tartalom pontos, teljes és aktuális, ugyanakkor tartalmazhat nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat illetve tipográfiai hibákat, és az Íjász Center Bt. nem garantálja, hogy az információ pontos vagy teljes vagy aktuális. Az Ön felelössége, hogy bármely információt ellenörizze további felhasználás elött. Az Íjász Center Bt.-nek jogában áll bármikor, illetve bizonyos idöközönként változtatni az itt leírt termékeken és szolgáltatásokon, de nem vállal kötelezettséget az információ frissítésére, továbbá hangsúlyozza, hogy a hibákra és a kihagyásokra vonatkozó semmilyen felelösséget nem ismer el. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t tartalmazzák, az árváltozás jogát fenttartjuk! Teljes kínálatunk üzletünkben tekinthető meg!